Všechny nejprodávanější produkty

Harpuny

IMERSION Tyč HAWAI malá divers.cz
  • IMERSION Tyč HAWAI malá divers.cz

Tyč HAWAI malá

HAWAITYCM
IMERSION
Tyč HAWAI malá 85 cm, Imersion
399 Kč
S DPH (21%)
Počet


Sklad Praha: 5ks

Bublinky

Pro podrobnosti o našem systému bublinek klikněte zde.

Nákupem tohoto produktu obdržíte 20 bublinek v hodnotě 20 Kč, které můžete použít na Váš další nákup.

Popis

Lov ryb harpunou, ať již jakékoli konstrukce je jeden z nejstarších způsobů lovu ryb vůbec. Ve své jednoduchosti jde vlastně o kratší nebo delší tyč s hrotem uzpůsobeným pro lov ryb – nejčastěji tzv. trojzubcem či vícenásobným hrotem se zpětnými háčky. Podobně je i zkonstruovaná na tomto místě představená harpuna často označovaná jednoduše jako tyč Hawai.

Tyč Hawai můžete použít jednoduše jako oštěp, kdy využíváte své šikovnosti, rychlosti a síly anebo jako jednoduchou střelnou zbraň, kdy tělo harpuny společně s hrotem vytváří masivní ocelový projektil , který je vymrštěn za pomocí natažené gumy. Je to vlastně taková obdoba praku. Dosah vymrštěného trojzubce je přibližně půl metru a je tak vhodný pro lov v menších až středních potocích a říčkách.

Harpunou Hawai, pokud jste vyzbrojeni notnou dávkou trpělivosti a zkušenosti ulovíte jakoukoliv rybu, na kterou jste v uvedených tocích schopni narazit (pstruh, štika, parma, a tak dále). Ale rybu s touto harpunou ulovíte i na stojatých vodách či slepých ramenech. Jen je potřeba najít vhodné místo, případně si takovéto místo umě vytvořit vhodnou a pravidelnou návnadou.

Ovládání takovéto harpuny je absolutně jednoduché a i nezkušený harpunář je schopný během jediného dopoledne ovládání tohoto nástroje bezproblémově zvládnout. Pořizovací cena není také nikterak vysoká a tak zařadit tuto šikovnou pomůcku pro přežití do své výbavy nebude nedosažitelné.

Parametry
HAWAITYCM
5 ks

Parametry

Velikost
85cm
Hmotnost
0.2kg
b2b
0

Specifické reference

ean13
3565050070177
10 dalších produktů ve stejné kategorii:

Kód: HERO_105-CM

Značka: Salvimar

Harpuna HERO

Kvalitní profesionální harpuna velmi nízké hmotnosti, skvěle vyvážená, vyrobená z těch nejlepších materiálů. 

Od Cena 9 525 Kč
Zobrazit
Není skladem, dodání do 10 dnů
Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: