Všechny nejprodávanější produkty

Potápěčské počítače a hodinky

GARMIN Počítač Garmin Descent Mk1 Sapphire Gray Titanium divers.cz
  • GARMIN Počítač Garmin Descent Mk1 Sapphire Gray Titanium divers.cz
  • GARMIN Počítač Garmin Descent Mk1 Sapphire Gray Titanium divers.cz
  • GARMIN Počítač Garmin Descent Mk1 Sapphire Gray Titanium divers.cz
  • GARMIN Počítač Garmin Descent Mk1 Sapphire Gray Titanium divers.cz
  • GARMIN Počítač Garmin Descent Mk1 Sapphire Gray Titanium divers.cz

Počítač Garmin Descent Mk1 Sapphire Gray Titanium

DESCENTMK1SG
GARMIN
První potápěčský počítač Garmin Descent Mk1 Sapphire Gray s černým titanovým nebo silikonovým řemínkem a titanovou lunetou. Multifunkční počítač pro outdoorové sporty i potápění + chytré hodinky.
Počet


Popis
Descent Mk1 Sapphire Gray, Garmin

Garmin Descent Mk1 je první potápěčský počítač v podobě klasických hodinek, který nabízí kombinaci funkcí potápěčského počítače, všestranného GPS sporttesteru, mapové GPS navigace a chytrých hodinek s vynikající výdrží a odolností.

  • Automatický záznam potápěčských aktivit
  • Odolné provedení s titanovým tělem a řemínkem a safírovým sklem
  • Vysoce citlivý GPS/GLONASS přijímač
  • 3-osý kompas, výškoměr, hloubkový a teplotní senzor, gyroskop
  • Optický snímač pro měření srdečního tepu
  • Multisportovní profily pro běh, jízdu na kole, plavání, lyžování, golf a další
  • Intuitivní a snadné plánování ponorů přímo na displeji hodinek
  • Dostupná aplikace pro plánování ponorů včetně výpočtu dekompresních přestávek
  • Profily pro různé druhy potápění: Single-gas, Multi-gas, Gauge, Apnea a Apnea hunt
  • Stopky s upozorněním na čas, po který je zakázáno létat
  • Volitelně nastavitelné kombinace zvukových a vibračních alarmů
  • Intuitivní prostředí se zobrazením: hloubky, času ponoru, temploty, NDL/TTS, poměru sestupu/výstupu, směs, PO2, N2 zátěž, informace o dekompresních zastávkách a další
  • Odolné pro ponoření do 100M dle normy EN 13319
  • Výdrž akumulátoru až 21 dní v režimu hodinek, až 20 hodin s plně zapnutým GPS

Volné nebo přístrojové potápění, potápění se vzduchem nebo směsmi, snadné plánování ponorů s výpočtem celkového potřebného času, včetně dekompresních časů a hloubek, měření srdečního tepu pod vodou pomocí optického měření nebo pomocí hrudních pásů, orientace pod vodou pomocí 3D kompasu, zvukové a vibrační alarmy, podsvícený displej, funkce ukládání místa ponoru a vynoření... Nejen tyto, ale i další potápěčské funkce nabízí nové potápěčské hodinky Garmin Descent Mk1 s odolností do 100 metrů dle standardu EN13319.Výčet funkcí hodinek Descent Mk1 nekončí jen u funkcí potápěčského počítače. Jejich koncept vychází z úspěšného modelu Garmin Fénix5X, ze kterého přebírají funkce všestranného GPS sporttesteru, outdoorové a navigační funkce a konečně i funkce chytrých hodinek. Vše společně je vloženo do těla hodinek, které se dají nosit po celý rok jak na potápění, tak i na trénink nebo i do práce. Podobně jako i jiné chytré hodinky značky Garmin i Descent Mk1 se může pochlubit vysokou odolností a dlohou výdrží. Na jedno nabití vydrží Descent Mk1 až 21 dní v režimu hodinek, až 12 dní v režimu smartwatch, až 20 hodin s plně zapnutým GPS nebo až 30 hodin v úsporném UltraTrac GPS módu.Sportovní funkce hodinek můžete využít pro běh, jízdu na kole, plavání, lyžování, golf a řadu dalších sportů. Pro každý sport mají hodinky k dispozici samostatný sportovní profil, který má k dispozici specifické funkce a pamatuje si svoje individuální nastavení. Hodinky například při běhu měří tempo v min/km, na kole rychlost v km/h. Pokud je vezmete v zimě na sjezdovku, umí rozpoznat a automaticky pozastavit stopky při jízdě lanovkou a cestou z kopce měřit vzhledem k vyšším sklonům 3D rychlost a 3D vzdálenost. V bazénu hodinky automaticky rozeznají plavecký způsob a změří tempo, čas a například počet záběrů ruky. Hodinky vás potěší i v případě, že jste příznivci běžeckých pásů, veslovacích nebo cyklistických trenažérů, se správnými senzory umí změřit i tyto sportovní aktivity.Funkce chytrých hodinek jsou kompatibilní s většinou dostupných smartphonů. Tréninkový on-line deník Garmin Connect je k dispozici jako mobilní aplikace pro iOS, Android nebo případně Windows Phone a případně i jako webová aplikace pro klasický počítač. V tréninkovém deníku se ukládají a podrobně vyhodnocují všechny zaznamenané sportovní aktivity, včetně potápění.Hodinky Descent Mk1 jsou kompatibilní s platformou Connect IQ a umožňují rozšíření funkcí pomocí Connect IQ volně stažitelných funkcí, aplikací a vzhledů hodinek. Vývojové prostředí Connect IQ je volně k dispozici pro zájemce o vývoj vlastních aplikací.

Parametry
DESCENTMK1SG

Parametry

Druh přístroje
Dekompresní počítače
Provedení
náramkové
Přenos tlaku v lahvi
není
Mód Free/ Apnea
Ano
Mód CCR
Ne
Kompas digitální
Ano
Podsvícený displej
Ano
Počet nastavitelných směsí
5
Přepínání směsí pod vodou
Ano
Nastavení O2
21-100%
Ovládání v češtině
Ano
Monitorování srdečního tepu
Ano
Mód Nitrox
Ano
Mód Trimix
Ano
Mód Gauge
Ano
Hmotnost
0.1kg
Podobné a související produkty

Kód: SNIMACSWIM

Značka: GARMIN

Snímač tepové frekvence (HRM SWIM) pro plavání

Snímač srdečního tepu HRM-Swim je díky unikátnímu přilnavému povrchu ideální pro plavání v bazénu. Snímač je v podobě hrudního pásu a na rozdíl od běžných snímačů dokáže vydržet na svém místě i během kotoulových otoček nebo odrazů od stěny bazénu.

Cena 2 590 Kč
Zobrazit
Není skladem, dodání do 2 dnů
10 dalších produktů ve stejné kategorii: