Kód: SBMIDBOOT_L-XL-42-44

Ponožky SB SYSTEM Mid Layer Boot Liner

Střední vrstva SB SYSTEMU vyrobená z moderního, strečového a prodyšného materiálu fleece, odolného proti kompresím. Tato dvoudílná vrstva poskytuje potřebné teplo při malé tloušťce.

Cena 1 450 Kč
Zobrazit
1 ks v různých variantách
Všechny nejprodávanější produkty

Suché obleky a podobleky

WATERPROOF Oblek D1X HYBRID suchý divers.cz
  • WATERPROOF Oblek D1X HYBRID suchý divers.cz
  • WATERPROOF Oblek D1X HYBRID suchý divers.cz

Oblek D1X HYBRID suchý

D1HYBRID
WATERPROOF
První suchý oblek s konstatní tepelnou izolací. D1 je vybaven silikonovými manžetami a revoluční vnitřní 3D síťovinou.
Počet


Tabulka velikostí

Bublinky

Pro podrobnosti o našem systému bublinek klikněte zde.

Nákupem tohoto produktu obdržíte 3280 bublinek v hodnotě 3280 Kč, které můžete použít na Váš další nákup.

Popis

Oblek suchý D1 HYBRID

Existuje perfektní suchý oblek? Tři roky analýz a výběru nejvhodnějších materiálů, další tři roky intenzivního testování a odpověď zní ANO, patentovaný D1 Hybrid. První suchý oblek s konstatní tepelnou izolací. D1 je vybaven silikonovými manžetami a revoluční vnitřní 3D síťovinou.

Izolace

Podstatou nového systému je udržení prostoru vyplněného izolační vzduchovou vrstvou mezi vaším tělem a studenou vodou. O to se postará patentovaná 3D izolační vrstva.

Ventilace

Konstantní tloušťka a neomezené proudění vzduchu zajišťované 3D Waterproof vnitřní vrstvou udrží vlhkost daleko od vašeho těla a vy budete cítit pouze pocit sucha a tepla.

Kondenzace

Kondenzovaná vlhkost zůstává na studeném povrchu vnitřní vrstvy obleku. 3-D podšívka neabsorbuje ani kapku vody a zůstává suchá.

Rozložení tlaku

3D podšívka je neobyčejně odolná vůči tlaku - rozkládá tlak do prostoru a udržuje tím stálou vzdálenost od vnější vrstvy obleku.

Stálá izolační vrstva

Při potápění v suchém obleku jsou místa, kde je klasický podoblek stlačený a ztrácí své izolační vlastnosti. Všechna tato místa budou u D1 izolována vrstvou vložky ze 3-D síťoviny (3-D Mesh inner lining). Podšívková vrstva je konstruovaná jako postelové matrace. Dvě vnější vrstvy jsou odděleny nylonovými pružinami. Nezachycují vzduch a umožňují jeho volné proudění. Tímto vytváří konstantní tloušťku izolační vrstvy - Constant Insulation Volume (C.I.V.).

Vlastnosti a detaily:

D1

ANATOMICAL SCULPTING - všechny kritické části vyžadující ohebnost jako ruce, nohy a torzo jsou anatomicky navrženy pro lepší pohyblivost.

D1

WP INTEGRATED QUICK SEAL – nový Waterproof konektor pro manžety na zápěstí. D1 má nové silikonové manžety.

D1

WARMNECK - zdokonalený unikátní systém pro tepelný komfort v oblasti krku.

D1

ELASTIC WAISTBAND - vyměnitelný elastický opasek v přední i zadní části obleku.

D1

HEAVY DUTY ZIPPER - extra odolný kryt bezpečně chrání suchý zip obleku.

D1

REFLECTOR - výborná viditelnost je zajištěna reflexním logem.

D1

WP SILICONE NECK SEAL - krční manžeta je připevněna k obleku pomocí unikátního systému, díky kterému ji lze snadno vyměnit. Nabízí skvělou ochranu proti chemikáliím, UV záření, ozonu a především nabízí dokonalý komfort.

D1

CHILL GUARD - speciální ochranný pás proti chladu pod suchým zipem, který navíc chrání podoblek před poškozením zipem.

D1

ANATOMICAL KEVLAR REINFORCED BOOT - boty s nártem chráněným kevlarem zajišťují pevnost bez ztráty pružnosti. Tvar pomáhá minimalizovat tlak v oblasti kotníku a lýtka, ke kterému dochází při plavání s ploutvemi. Na zadní straně lýtka jsou boty rozšířeny pro snadnější nazouvání.

D1

A SEAT THAT GRIPS - ochrana obleku proti odírání je zajištěna protiskluzovým reliéfním vzorem z polyuretanu v oblasti hýždí a stehen.

D1

WARM NECK VALVE - častokrát napodobovaný design vyvinutý společností WaterProof pro zvýšení tepelného komfortu potápěče v oblasti krku a hrudníku doplněný jednosměrným ventilem odvádějícím vodu po vynoření.

D1

APP - Waterproof Advanced Performance Programme.

D1

KEVLAR KNEE PADS - chrániče kolen z materiálu Schoeller "Keprotec" kevlar schváleného pro armádní účely.

D1

DUAL CONVERTIBLE POWER POCKETS - oblek je vybaven objemnými, roztažitelnými kapsami, do kterých je možné uložit nástroje či vybavení potřebné pro ponor. Kapsy se uzavírají pomocí širokého pásu suchého zipu vyrobeného ze zvláště odolného materiálu.

D1

THE 3-D INNER LINING - integrovaná, patentovaná 3D síťovina. Součástí jsou šle.

D1

MOULDED VELCRO TABS - nové TPU (eko) poutko se přichytí pouze na místa k tomu určená.

D1

INCLUDING H1 H.A.V.S. HOOD 5/7mm - součástí obleku je samostatná kukla se speciálním systémem pro odvod vzduchu pomocí dvou jednosměrných ventilů, které zabraňují nepříjemnému hromadění vzduchu pod kuklou. Dalšími významnými charakteristikami kukly jsou zvýšená ochrana v oblastech zvláště kritických pro odvod tepla (pás ze silnějšího, 7mm neoprénu napříč kuklou, od čela po týl) a hladké manžety v obličejové části. Samozřejmostí je široký tvarovaný límec, který zajišťuje, že kukla perfektně sedí pod ochranný límec obleku.

D1

INCLUDING DRY BAG - k obleku je dodáván speciální vodotěsný pytel WaterProof (materiál CORDURA 1000), který může být nošen v ruce či na zádech.

D1

INCLUDING A SPARE SET OF WP SILICONE SEALS - součástí obleku je jeden pár náhradních silikonových zápěstních manžet a jedna silikonová krční manžeta.

Parametry
D1HYBRID

Parametry

Typ neoprenu
suchý
Kapuce
s kapucí v ceně
Určení
pánské
Typ obleku
suchý
Materiál obleku
kordura
Umístění zipu
vzadu
Rukávové manžety
silikon
Krční manžeta
silikon
Hmotnost
4kg
10 dalších produktů ve stejné kategorii:

Kód: PURSUITX3_L

Značka: URSUIT

Oblek PURSUIT X3

Pursuit X3 je určen pro použití při náročné práci a v extrémně znečištěných vodách. Tento model může být modifikován dle zvláštních požadavků (záchrana), nebo adaptován na potápění s potápěčskou přilbou.

Cena 55 900 Kč
Zobrazit
Není skladem, dodání do 35 dnů