Kód: SBMIDBOOT_L-XL-42-44

Ponožky SB SYSTEM Mid Layer Boot Liner

Střední vrstva SB SYSTEMU vyrobená z moderního, strečového a prodyšného materiálu fleece, odolného proti kompresím. Tato dvoudílná vrstva poskytuje potřebné teplo při malé tloušťce.

Cena 1 450 Kč
Zobrazit
1 ks v různých variantách
Všechny nejprodávanější produkty

Suché obleky a podobleky

URSUIT Oblek Heavy Light Cordura FZ Lady divers.cz
  • URSUIT Oblek Heavy Light Cordura FZ Lady divers.cz

Oblek Heavy Light Cordura FZ Lady

HEAVYLIGHTLADYCORDURA
URSUIT
Oblek Heavy Light Cordura Lady vychází z materiálu, konstrukce a vlastností obleku Heavy Light Cordura FZ. Výhodou tohoto ryze dámského obleku je barevná kombinace červené barvy a klasické černé, a především to, že perfektně padne i něžnějšímu pohlaví.
Počet


Bublinky

Pro podrobnosti o našem systému bublinek klikněte zde.

Nákupem tohoto produktu obdržíte 2145 bublinek v hodnotě 2145 Kč, které můžete použít na Váš další nákup.

Popis

Tento oblek je založen na stejném střihu jako oblek HEAVY LIGHT LADY.

Materiál

Oblek HL Cordura Lady je vyroben z extrémně odolného Cordurového trilaminátu s hustotou 580 g/m2. Navzdory své pevnosti je velmi ergonomický a pohodlný. Jeho odolnost proti vnějším nepříznivým vlivům je zvýšena použitím Cordury na povrchu. Díky této technologii má oblek nejen excelentní pevnost, ale i vysokou odolnost proti roztržení, propíchnutí a samozřejmě i proti běžnému opotřebení.

Konstrukce

Přední zip umožňuje jednoduché oblékání bez potřeby pomoci. Krycí léga chrání suchý zip před oděrem a neumožní znečištění zipu pískem, nebo nečistotami. Provedení švů, založené na patentované technologii Flat-Seam spojuje odolnost materiálu s vysokou flexibilitou obleku. Spoje jsou oboustranně přelepeny páskou. Tato technologie umožňuje vyhnout se překládání materiálu do více vrstev v oblasti švů a zaručuje dokonalé utěsnění spoje. Rozdíl pocítíte okamžitě a kvalitu spoje oceníte i po letech používání obleku. Uvnitř obleku jsou integrovány šle, které ve spojení s pružným mezinožním popruhem vytváří teleskopický pas. Právě díky této teleskopické konstrukci se budete v obleku cítit jako v obyčejném oblečení. V bočních kapsách jsou připraveny D-kroužky, na které si můžete přichytit doplňky (světla, bójky apod.). Sedací část obleku, kolena a lokty jsou chráněny přídavnými tepelně aplikovanými výztuhami. Botičky ze 4 mm neoprénu s pogumovaným povrchem snižují potřebu další tepelné izolace. Vhodný rozměr a tvar pomáhá zabránit natékání vzduchu do bot a nežádoucím změnám vztlaku. Klíny na patách udržují pásky od ploutví bezpečně na místě.

Oblek je dodáván v praktické tašce, součástí balení je kryt napouštěcího ventilu, vosk pro mazání suchého zip, zásyp a záplaty.

Doplňky

  • Kapsičky na nůž, záložní lampu, nebo kompas, dále kapsa na mapu, nebo nízkoprofilová kapsa
  • Integrovaný nezávislý systém pro inflaci obleku umístěný na stehně (argon)
  • Připevněné suché rukavice a / nebo těsnící kruhy CHECK UP
  • Standardní boty je možno nahradit ponožkami ze 4 mm komprimovaného neoprénu (použití s Tactical Trek Boots), nebo odlehčenou verzí bot – Tech Dry boots
  • Může být dodáno s oddělenou haubnou - připevnění pomocí zipu
  • Individuální úpravy obleku, možnost vyrobení obleku na míru
  • Typ ventilů a hadice může být vybrán podle budoucího použití

CE - typ schválení

Heavy Light obleky jsou schválené podle CE normy v kategorii III, která je nejnáročnější kategorií.

Parametry
HEAVYLIGHTLADYCORDURA

Parametry

Kapuce
integrovaná
Určení
dámské
Střih neoprénu
jednodílný
Tloušťka materiálu
1mm
Typ obleku
suchý
Materiál obleku
kordura
Umístění zipu
vpředu
Rukávové manžety
latex
Krční manžeta
latex
Hmotnost
5kg
10 dalších produktů ve stejné kategorii: