Všechny nejprodávanější produkty

Hlavní světla

LIGHT AND MOTION Lampa GOBE 500 SPOT divers.cz
  • LIGHT AND MOTION Lampa GOBE 500 SPOT divers.cz
  • LIGHT AND MOTION Lampa GOBE 500 SPOT divers.cz
  • LIGHT AND MOTION Lampa GOBE 500 SPOT divers.cz

Lampa GOBE 500 SPOT

GOBE500S
Lampa GOBE 500 SPOT má úhel svícení 20° bez ostrých přechodů. Nabízíme ve dvou barevných provedeních.
Počet


Bublinky

Pro podrobnosti o našem systému bublinek klikněte zde.

Nákupem tohoto produktu obdržíte 86 bublinek v hodnotě 86 Kč, které můžete použít na Váš další nákup.

Popis

Lampa Gobe 500 SPOT

Lampa GOBE 500 SPOT má úhel svícení 20 ° bez ostrých přechodů. Můžete volit ve tři intenzity svícení a samozřejmostí je i S.O.S. režim. Nabízíme ve dvou barevných provedeních.

• 500 lumenů výstup certifikován na FL-1 standardu • Inovativní design lehkých hlav, umožňuje jejich výměnu pro maximální flexibilitu použití lampy pro všechny outdoorové potřeby.• Vodotěsné do 120 metrů. • Navrženo s CREE LED nejvyšší úrovni a optimalizovaným firmware.

Čas svícení - Gobe 500 SPOT - 20st ,500 Lumen

  • low (70 lumen) - 720 min
  • Med (225 lumen) -  180 min
  • High (500 lumen) - 150 min
Doba nabíjení 
  • 270 minut
Rozměry a váha
  • 5 mm x 13 & 172 g

 Sada obsahuje:

  • Lampu GOBE 500 Spot Light - úhel 20 °
  • Držák 
  • Poutko na ruku
  • Kabel USB

 

LAMPY GOBE

Gobé je nové světlo amerického výrobce Light & Motion. Řada Gobé má inovativní design, s výměnnými hlavami modulů a dvou potenciálních úchytů baterii. Světla mají integrovanou baterii a nabíječku

Lampy GOBE+ mají vyšší kapacity akumulátoru 3000mAh

Gobé lampa (tělo) je kompatibilní s 6 různými světelnými hlavami a širokou škálu doplňků.Gobé světla mají 3 standardní úrovně výkonu a pomocného režimu s SOS LED indikátor za tlačítkem napájení zřetelně zobrazuje stav baterie během používání.Nabíjejte kdekoliv s dobíjecím USB kabelem, na kterém je externím nabíjecí port. Rychlé nabíjení s volitelným adaptérem 2amper USB.Gobe+ (3.0Ah): 2 Amper - 3 hod., 1 Amp 4.5 hodin, 0,5 Amp 6 hodinGobe  (2.2Ah): 2 Amper - 2hod, 1 Amp 3.5 hodin, 0,5 Amp 5 hodinIndikátor zobrazuje LED informuje o stavu nabití (100% - svítí zeleně, 50-99% - bliká zeleně, 25 - 50% - bliká žlutě, 0 - 25% - bliká červeně).Stav nabití rychlost se také zobrazí tak, že podržíte tlačítko napájení během nabíjení. Zelené světlo znamená, že je nabíjení na 2 Amper, žlutá - 0,5 A-1A, červená - 0,5 A nebo méně.Zabudované řízení teploty. Vzduch nebo voda cirkulují ve větracích otvorech za hlavou lampy.

Kompaktní design je ideální při cestování, lampa váží 160 až 170 gramů.USB dobíjecí Li-ion baterie s přesným indikátorem stavu baterie, 5 režimů napájení, a doba svítivosti až 54 hodin.Specifikace testovány a certifikovány na Fl-1 standardu.

Dodávané příslušenství: USB nabíjecí kabel, uchycení lišty, poutko, krytka hlavy a těla lampy, vazelína & O-kroužek. Gobé + držadlo a lehká hlava.

Šedé plastové tělo lampy Gobé + má různé konzistence, světle šedé plochy s měkkou pogumovanou rukojetí a tmavě šedé plochy z tvrdého plastu. Značení na těle je minimální pouze vyryté logo Light & Motion a názvu Gobe +. Identifikace jednotlivých typů lamp je vytištěno bíle na hlavě.Hlavy lampy jsou z eloxovaného hliníku v různě barevných úpravách povrchu : modrá (700 Spot), stříbrná (700 Wide), fialová (Nightsea), černá (Search), červená (Red Focus). Hlavy se k tělu lampy připevňují závitem na průhledném plastovém kroužku.Na připojovací části hliníkové hlavy je řada vnitřních kolíků, které se zapojují do těla lampy. Těsnění je O- kroužkem na vnější straně připojovací části.

Ovládací spínač je umístěn pod vyvýšené části měkkého šedého plastu mezi hlavou lampy a LED indikátor napájení.

Na opačné straně než je spínač je závit pro stativ nebo dalsí příslušenství.

Na zadní části lampy je nabíjecí port a blokovací mechanismus.

 

 

 

Parametry
GOBE500S

Parametry

Zdroj světla
Lampy s integr.zdrojem
Kapacita akumulátoru
3Ah
Druh akumulátoru
Li-Ion
Max.hloubka
120m
Váha na suchu
172g
Světelný tok
500lumen
Úhel svitu
20st
Regulace výkonu
ano
Druh zdroje světla
LED
Doba nabíjení
270min
Vhodné pro foto video
Ne
Délka svícení
150min
10 dalších produktů ve stejné kategorii: