Všechny nejprodávanější produkty

Příslušenství

OMS Backplate komplet IQ backpack divers.cz
  • OMS Backplate komplet IQ backpack divers.cz

Backplate komplet IQ backpack

BACKPACKIQ
OMS
OMS® nyní nabízí 4 různé popruhové systémy s prohnutými D-kroužky pro snadnější zapínání karabin. Všechny popruhové systémy jsou vyvinuty pro použití jak s jednou lahví tak s dvojčetem.(volitelně s i bez adaptéru).
Počet


Bublinky

Pro podrobnosti o našem systému bublinek klikněte zde.

Nákupem tohoto produktu obdržíte 504 bublinek v hodnotě 504 Kč, které můžete použít na Váš další nákup.

Popis

Backplate komplet IQ backpack

OMS® používá takové postupy, že veškeré otřepy po lisováni backplatů jsou velmi jemně a důsledně odhroceny, čímž je zabráněno jakémukoliv poškození popruhů. Všechny popruhové systémy jsou vyvinuty pro použití jak s jednou lahví tak s dvojčetem.(volitelně s i bez adaptéru)

  • Nyní jsou nabízeny 4 různé popruhové systémy s prohnutými D-kroužky pro snadnější zapínání karabin.
  • backplaty jsou k dispozici v provedení: hliník (1kg) nebo nerezová ocel (3 kg). Nově byly opatřeny dalšími výřezy pro protažení popruhů pro upínání jedné láhve, dvěma výřezy na připevnění mezinožního popruhu buď 2.5cm nebo 5cm a dolní tři díry pro šroub od dvojčete byly proříznuty v jednu drážku, čímž se vymezí případné nepřesnosti při montáži kruhů na láhve.
  • Kompletní backplate popruhový systém je vybaven 5cm popruhem a 5cm mezinožním popruhem, nebo popruh s jednou přezkou pro snadnější oblékání a svlékání, a Comfort Harness System™, který je standardně vybaven dvěma přezkami s nastavitelnou délkou popruhů a rameními podložkami. Dále je možnné doplnit volitelnou výbavou: chrániče popruhů a zádová podložka , která slouží i pro uložení bojky nebo vyzvedávacího vaku.

IQ Pack™ je konstruován pro snadné oblékání a svlékání díky nastavitelné délce popruhů a přezkám a je uzpůsoben pro použití s backplatem i bez backplatu. na zádech jsou našity pásky pro protažení popruhů na upevnění jedné láhve. Pro dvojče musí být vybaven backplatem. Tento systém je velmi výhodný pro cestující potápěče.

Parametry
BACKPACKIQ

Parametry

Hmotnost
3.5kg
10 dalších produktů ve stejné kategorii:

Kód: FLY25DWING_INFL40-CM,-REV

Značka: FLY

Křídlo FLY 25D - duše

Křídlo FLY 25D Wing je určené pro ponory s dvojčetem o maximálním objemu 2x18 l. Kruhový tvar zajistí optimální trim, což ocení hlavně jeskynní a vrakoví potápěči.

Cena 9 390 Kč
Zobrazit
Není skladem, dodání do 5 dnů