Všechny nejprodávanější produkty

Jiné

SP GADGETS Držák telefonu na zrcátko divers.cz
  • SP GADGETS Držák telefonu na zrcátko divers.cz

Držák telefonu na zrcátko

MOTOMIRROR
SP GADGETS
Rychlé připevnění telefonu na motorku
Počet


Popis

Rychlé připevnění telefonu na motorku

Připevněte během sekundy váš telefon na skútr nebo motocykl díky SP MOTO MIRROR BUNDLE a užívejte si snadný přístup k aplikacím, playlistům a navigaci.

V této sadě, určené především pro motocyklisty naleznete praktický držák, s kterým snadno připevníte smartphone na zrcátko nebo řídítka vaší motorky, poté pouze přiložíte pouzdro SP PHONE CASE nebo SP UNIVERSAL INTERFACE na držák a otáčením o 90° ho bezpečně uzamknete a umístíte tak smartphone do vašeho zorného pole.

Určitě oceníte také praktický SP WEATHER COVER (neobsahuje SP MOTO MIRROR BUNDLE UNIVERSAL), který ochrání váš telefon před deštěm, nečistotami a zvýší také odolnost proti nárazům. Celý systém je také kompatibilní s SP Gadgets a GoPro uchycením.

S Moto Mirror Bundle se prostě neztratíte.

Obsah balení SP MOTO MIRROR BUNDLE UNIVERSAL:

SP UNIVERSAL INTERFACE-Univerzální lepící destička s MicroRail zámkovým systémem, kterou lze kdykoliv jednoduše a bezpečně přilepit na kryt nebo tělo telefonu, reproduktor, powerbanku, nebo jakékoliv jiné zařízení. Lepidlo 3M™ VHB™ je zárukou kvality, takže si můžete být jistí, že Interface zůstane na místě. Plochu doporučujeme před aplikací důkladně odmastit. Velikost destičky je 66 x 55 mm. Tento lepící systém je kompatibilní s dalším příslušenstvím, SP Gadgets a GoPro uchycením.

SP MIRROR MOUNT-Montážní prvek, který pasuje na většinu motorek. Lze připevnit na zrcátka o Ø 10 –16 mm. Poté přiložíte smartphone s Universal Interface a otočením o 90°je telefon bezpečně připevněn přímo ve vašem zorném poli.  Držák umožňuje rotaci o 360°, díky níž nastavíte ideální polohu zařízení.

Parametry
MOTOMIRROR

Specifické reference

ean13
4028017540063
Podobné a související produkty
10 dalších produktů ve stejné kategorii:

Kód: WETNOTESAPEKS

Značka: Apeks

Wetnotes

Malé, aby se vešly do kapsy, voděodolné a vyrobené ze superodolného balistického nylonu.

Cena 1 530 Kč
Zobrazit
Není skladem, dodání do 30 dnů