All best sellers

Accessories for BCDs

Backplate komplet s popruhy AL
  • Backplate komplet s popruhy AL

Backplate komplet s popruhy AL

BACKPLATEALPOPRUH
OMS
OMS® nyní nabízí 4 různé popruhové systémy s prohnutými D-kroužky pro snadnější zapínání karabin. Všechny popruhové systémy jsou vyvinuty pro použití jak s jednou lahví tak s dvojčetem.(volitelně s i bez adaptéru).
Quantity


Reward points

For details about our system of bubbles click here.

You will earn 256 bubbles in amount of 256 Kč, which you can use for your next order.

Description

Backplate komplet AL s popruhy

OMS® používá takové postupy, že veškeré otřepy po lisováni backplatů jsou velmi jemně a důsledně odhroceny, čímž je zabráněno jakémukoliv poškození popruhů. Všechny popruhové systémy jsou vyvinuty pro použití jak s jednou lahví tak s dvojčetem.(volitelně s i bez adaptéru)

  • Nyní jsou nabízeny 4 různé popruhové systémy s prohnutými D-kroužky pro snadnější zapínání karabin.
  • backplaty jsou k dispozici v provedení: hliník (1kg) nebo nerezová ocel (3 kg). Nově byly opatřeny dalšími výřezy pro protažení popruhů pro upínání jedné láhve, dvěma výřezy na připevnění mezinožního popruhu buď 2.5cm nebo 5cm a dolní tři díry pro šroub od dvojčete byly proříznuty v jednu drážku, čímž se vymezí případné nepřesnosti při montáži kruhů na láhve.
  • Kompletní backplate popruhový systém je vybaven 5cm popruhem a 5cm mezinožním popruhem, nebo popruh s jednou přezkou pro snadnější oblékání a svlékání, a Comfort Harness System™, který je standardně vybaven dvěma přezkami s nastavitelnou délkou popruhů a rameními podložkami. Dále je možnné doplnit volitelnou výbavou: chrániče popruhů a zádová podložka , která slouží i pro uložení bojky nebo vyzvedávacího vaku.

Popruh s jednou přezkou pro snadnější oblékání a svlékání. Včetně hliníkového backplatu.

Product Details
BACKPLATEALPOPRUH

Data sheet

Weight
1.2kg
10 other products in the same category:

Reference: SLSKAPSY_LARGE-6KG-13LBS

Brand: MARES

SLS Slide & Lock System - Small

The SLS system offers audio and visual feedback of correct weight insertion on your BCD for ease of use and greater security.

Price Kč1,799
More
Out of stock, delivery within 7 days

Reference: FLY21HWING_PEVNE-KOLINKO,-INFL-40CM

Brand: FLY

WING 21H, FLY

FLY 21H Wing is intended for twin diving 2x 18l. Can be completed with FLY Comfort Harness or FLY DIR Harness for technical divers.

Price Kč9,690
More
Out of stock, delivery within 5 days