Všechny nejprodávanější produkty

Hlavní světla

FINN LIGHT Lampa FINN LIGHT Long 2500 divers.cz
  • FINN LIGHT Lampa FINN LIGHT Long 2500 divers.cz

Lampa FINN LIGHT Long 2500

LONG2500
FINN LIGHT
Díky úhlu vyzařování 5°, vysoké svítivosti v místě a širokému ohraničenému halo je to nejlepší volba pro potápěče vyžadující optimalizovaný světelný paprsek.
18 200 Kč
S DPH (21%)
Počet

Není skladem, dodání do 5 dnů

Bublinky

Pro podrobnosti o našem systému bublinek klikněte zde.

Nákupem tohoto produktu obdržíte 546 bublinek v hodnotě 546 Kč, které můžete použít na Váš další nákup.

Popis

Díky úhlu vyzařování 5°, vysoké svítivosti v místě a širokému ohraničenému halo je to nejlepší volba pro potápěče vyžadující optimalizovaný světelný paprsek. Jasný bod osvětluje objekt, zatímco halo dodává světlo pro okolí, prosvítí kalnou vodu a je vhodné pro účinnou signalizaci. Široké ohraničené halo vám umožní poznat, kde se nacházíte. Osvětluje prostor před vámi, aniž by oslňovalo vašeho potápěčského partnera. Potápěčské světlo FL 2500 je k dispozici ve třech verzích - SHORT (bez šňůry), LONG (alu kanystr) a XLONG (delrinový kanystr).

Díky nejnovější, moderní LED technologii světlo FL 2500 funguje opravdu dlouho bez zahřívání hlavy. Ochrana proti přehřátí nemusí působit ani při použití světla na povrchu.

OPTIKA

LED je nejefektivnějším zdrojem světla. Svítidlo FL 2500 je vybaveno jednou jedinou diodou LED o světelném toku 2500 lumenů, která poskytuje studené bílé světlo a 10 000 hodin trvalého používání. Optimalizovaný světelný paprsek poskytuje úhel +/- 5° a jasný středový bod pro účinnou signalizaci.

ELEKTRONIKA

Variabilní 3 úrovně výkonu režimu umožňují potápěčům přizpůsobit světelný výkon a dobu svícení. První otočení magnetického kroužku v libovolném směru přepne světlo na režim 250 lumenů, který lze bezpečně používat na hladině. Další otočení ve směru hodinových ručiček přepne světlo do režimu polovičního výkonu 1250 lumenů, který je vynikající v kalné vodě. Třetí otočení magnetickým kroužkem spustí režim plného výkonu, který vytváří brilantní těsný paprsek 2500 lumenů.

KONSTRUKCE A MATERIÁL

Plášť je vyroben z tepelně upravené hliníkové slitiny odolné proti korozi a slané vodě. Povrch je eloxován tvrdou eloxovou vrstvou, která je velmi trvanlivá a odolná proti oděru. Magnetický kroužek se při změně světelných režimů zastaví v přesně definovaných polohách. Robustnost konstrukce světla předurčuje použití v extrémních podmínkách. FL 2000 ve verzi SHORT je spolehlivé primární světlo dobře použitelné pro všechny ponory. Zejména při bočním potápění si můžete vychutnat svobodu provozu bez šňůry.

Parametry
LONG2500

Parametry

Provedení a komponenty
Sety
Kapacita akumulátoru
2,6Ah
Druh akumulátoru
Li-Ion
Max.hloubka
200m
Váha na suchu
656g
Váha pod vodou
240g
Světelný tok
2000lumen
Úhel svitu
5st
Regulace výkonu
ano
Druh zdroje světla
LED
Výkon lampy
20W
Doba nabíjení
180min
Délka svícení
180min
Hmotnost
0.76kg
10 dalších produktů ve stejné kategorii: