Všechny nejprodávanější produkty

Hlavní světla

FINN LIGHT Lampa FINN LIGHT Short 3600 divers.cz
  • FINN LIGHT Lampa FINN LIGHT Short 3600 divers.cz
  • FINN LIGHT Lampa FINN LIGHT Short 3600 divers.cz
  • FINN LIGHT Lampa FINN LIGHT Short 3600 divers.cz

Lampa FINN LIGHT Short 3600

SHORT3600
FINN LIGHT
FINN LIGHT SHORT 3600 - VÍTĚZ PRESTIŽNÍHO OCENĚNÍ REDDOT ZA DESIGN, 3600 lumenů ve skvělém provedení. Jedna hodina jasného světla pro jeden nezapomenutelný ponor.
16 900 Kč
S DPH (21%)
Počet

Není skladem, dodání do 3 dnů

Bublinky

Pro podrobnosti o našem systému bublinek klikněte zde.

Nákupem tohoto produktu obdržíte 507 bublinek v hodnotě 507 Kč, které můžete použít na Váš další nákup.

Popis

FINN LIGHT SHORT 3600

3600 lumenů ve skvělém designovém provedení. Jedna hodina jasného světla pro jeden nezapomenutelný ponor. Poloviční výkon (1800 lumenů) stále překonává většinu kanystrových svítilen a umožňuje dvouhodinové užití. Nejslabší mód o světelném toku 360 lumenů poskytuje dostatečné světlo, jež je bezpečné používat i nad hladinou. Užijte si svobodu bezkabelové SHORT svítilny.

Zdroj světla

Světelným zdrojem jsou u svítilen řady FINN LIGHT 3600 tři vysoce účinné značkové LED diody Cree XM-L, a to v nejvýkonnější verzi, poskytující celkový světelný tok 3600 lm. Vyzařují studené světlo o teplotě 6300 K. Světelný kužel optimalizovaný pro potápěčskou svítilnu zajišťuje optika s vysokou účinností a úhlem výkonného osvitu 10°. Střed světelného kuželu tak umožňuje efektivně signalizovat partnerovi.

Elektronika

Pokročilá elektronika přináší uživateli vylepšené obousměrné ovládání výkonu. Přepínání výkonu ve 3 stupních (plný výkon 3600 lm - doba svícení 1 h / poloviční výkon 1800 lm - doba svícení 2 h / povrchový režim 360 lm - doba svícení 12 h) dává uživateli možnost přizpůsobit se jak plánované délce či počtu ponorů, tak i použití svítilny na souši či ve vodě. Prvním pootočením magnetického prstence na jakoukoli stranu dojde k zapnutí svítilny v módu 360 lm. Další otočení prstence po směru hodinových ručiček přepne svítilnu do polovičního výkonu 1800 lm a třetím otočením se dostaneme do plného 3600 lm výkonu. Otáčením opačným směrem se výkon snižuje až do vypnutí svítilny.

Tepelná ochrana má dvě funkce, chrání současně svítilnu proti poškození a uživatele před následky použití vyšších stupňů výkonu mimo vodní prostředí. Při dosažení kritické teploty se sama přepne do nouzového režimu, kterým je povrchový mód 360 lm. Tato funkce je implementována výhradně pro případ použití mimo vodní prostředí. Pokud by náhodně došlo k nechtěnému sepnutí svítilny, tento nouzový režim nezpůsobí požár kontaktem s hořlavým materiálem, ani se o svítilnu nelze spálit.

Zdroj energie

Li-Ion akumulátory jsou ideální pro zdroj světla typu LED. Elektronika chrání články proti úplnému vybití a chytrá nabíječka proti přebití. Li-Ion baterie nepodléhají paměťovému efektu, můžete je proto ponechat na nabíječce delší dobu, než je třeba pro nabití svítilny, například přes noc. Li-ion akumulátory tvoří spolu s LED diodami vyváženou kombinaci poskytující dostatek výkonu po dlouhou dobu při zachování kompaktních rozměrů a nízké hmotnosti.

Materiál a konstrukce

Vysoce odolná konstrukce hlavy svítilny zaručuje jednoduché intuitivní ovládání v jakékoli situaci i prostředí. Již žádné hledání drobného vypínače a jeho polohy ve tmě a po hmatu. Při přepínání výkonu se magnetický prstenec zastaví v přesně definovaných polohách. Žebrování na hlavě svítilny není určeno jen pro chlazení, ale vytváří i ojedinělý design svítilen řady FINN LIGHT 3600.

Materiálově dokonalý, tvrdě eloxovaný povrch ze speciální odolné slitiny hliníku dává záruku dlouhé životnosti a bezproblémového užívání i v extrémních podmínkách. Díky výrazně oranžovému silikonovému kroužku vidíte nejen lépe střed přepínacího prstence, ale zajistí i dostatečnou adhezi pro jeho otáčení. Borosilikátové sklo o síle 5 mm zaručuje vysokou odolnost proti poškrábání a poškození vysokým tlakem.

Specifikace

  • 3 značkové LED diody Cree XM-L maximální světelný tok 3600 lm světelný kužel 10° střed světla pro efektivní signalizaci 3 stupně výkonu - 3600 / 1800 / 360 lm Li-Ion
  • akumulátor výdrž - 1 h na plný výkon (3600 lm), 2 h při 1800 lm, 12 h při 360 lm
  • ochrana proti podbití a přebití tělo svítilny z odolné slitiny hliníku borosilikátové sklo anatomická Goodmanova ručka provozní hloubka do -200 m
Parametry
SHORT3600

Parametry

Zdroj světla
Lampy s integr.zdrojem
Druh akumulátoru
Li-Ion
Max.hloubka
200m
Světelný tok
3600lumen
Úhel svitu
10st
Regulace výkonu
ano
Druh zdroje světla
LED
Vhodné pro foto video
Ne
Délka svícení
720min
Hmotnost
0.4kg
b2b
1

Specifické reference

ean13
8595212605966
10 dalších produktů ve stejné kategorii: