Kód: SBMIDBOOT_L-XL-42-44

Ponožky SB SYSTEM Mid Layer Boot Liner

Střední vrstva SB SYSTEMU vyrobená z moderního, strečového a prodyšného materiálu fleece, odolného proti kompresím. Tato dvoudílná vrstva poskytuje potřebné teplo při malé tloušťce.

Cena 1 450 Kč
Zobrazit
1 ks v různých variantách
Všechny nejprodávanější produkty

Suché obleky a podobleky

URSUIT Oblek Heavy Light Lady divers.cz
  • URSUIT Oblek Heavy Light Lady divers.cz

Oblek Heavy Light Lady

HEAVYLIGHTLADY_L
URSUIT
Oblek Heavy Light Lady vychází z materiálu, konstrukce a vlastností obleku Heavy Light FZ. Výhodou tohoto ryze dámského obleku je barevná kombinace červené "rescue" barvy a klasické černé, a především to, že perfektně padne i něžnějšímu pohlaví.
Velikost
45 900 Kč
S DPH (21%)
Počet

Není skladem, dodání do 7 dnů

Bublinky

Pro podrobnosti o našem systému bublinek klikněte zde.

Nákupem tohoto produktu obdržíte 2295 bublinek v hodnotě 2295 Kč, které můžete použít na Váš další nákup.

Popis

Oblek Heavy Lady

Oblek Heavy Light Lady vychází z materiálu, konstrukce a vlastností obleku Heavy Light FZ. Výhodou tohoto ryze dámského obleku je barevná kombinace červené "rescue" barvy a klasické černé, a především to, že perfektně padne i něžnějšímu pohlaví.

... Testy trvaly dva roky a výsledkem byla dodávka obleků Heavy Light. Od tohoto okamžiku Heavy Light nastupuje svoje triumfální tažení napříč celým světem. A jeho příběh stále pokračuje! I přes své „military“ kořeny je tento oblek ztělesněním snů pro sportovní potápěče.

Materiál:

Heavy Light Lady je vyroben z velmi lehkého, třívrstvého materiálu tzv. trilaminátu (nylon / butyl rubber / nylon). I navzdory lehkosti dosahuje mechanická odolnost materiálu nejvyššího standardu. Překvapivě, vysoká odolnost materiálu vychází právě z jeho lehkosti. Materiál sklouzne po ostrém povrchu a tím minimalizuje možnost natržení, nebo probodnutí. Povrch redukuje tření, přizpůsobivý materiál spolu s teleskopickým designem obleku napomáhá rovnoměrné distribuci izolačního plynu. Všechny tyto vlastnosti pomáhají vytvořit lehký, dobře padnoucí a komfortní oblek. Výhody materiálu:

  • Oblek velmi rychle osychá a proto nehrozí, že by plesnivěl
  • Olej nepronikne přes nylon k vrstvě butylové gumy. Pokud by k tomu došlo, butylová vrstva by zduřela a způsobila tak oddělení (uvolnění) vrstev od sebe. Odolnost materiálu proti oleji byla testována následujícími metodami: vzorky látky byly vloženy do různých druhů olejů na 2 hodiny. Poté byly tyto vzorky očištěny a testovány na pevnost švů v tahu. Nebyla shledána žádná netěsnost. Materiál byl původně vyvinut pro voraře, a proto byl kladen velký důraz na odolnost proti olejům
  • Odolnost proti ultrafialovému záření a ozonu
  • Hustota: 230 g/m2

Haubna:

Standardně je dodávaná dokonale padnoucí neoprenová haubna (5 mm neopren) s jemnou lícnicí, která umožňuje použití jak běžné, tak celoobličejové masky. Lícnice je vyrobena ze skládaného 4 mm neoprenu s hladkým povrchem z obou stran a vrstvou nylonu uvnitř. V nabídce na vyžádání je též haubna pro profesionální využití při potápění s celoobličejovou maskou.

Manžety:

Latexová krční manžeta je vytvarována ve spodní části a snadno se přetáhne přes hlavu za pomocí rukou. Latexové zápěstní manžety lahvového provedení jsou trvanlivější a zajišťují lepší tepelný komfort, než provedení kuželovitého tvaru, vzhledem ke kratší zúžené části.

Ventily:

Napouštěcí ventil, otočný o 360° snižuje namáhání přívodní hadice. Automatický nízkoprofilový vypouštěcí ventil je osazen filtrem a jednoduše se udržuje v čistotě. Pod napouštěcím ventilem je osazen neoprenovou chlopní, která brání přímému přístupu chladného vzduchu na tělo.

Konstrukce:

Přední zip umožňuje jednoduché oblékání bez potřeby pomoci. Krycí léga chrání suchý zip před oděrem a neumožní znečištění zipu pískem, nebo nečistotami. Uvnitř obleku jsou integrovány šle, které ve spojení s pružným mezinožním popruhem vytváří teleskopický pas. Právě díky této teleskopické konstrukci se budete v obleku cítit jako v běžném oblečení. Oblek je standardně osazen dvěma kapsami s D – kroužky pro uchycení příslušenství (např. záložní svítilna, bójka aj.) a vnitřními poutky pro snazší sušení. Na sedací části a holeních je oblek zesílen pro zvýšení mechanické odolnosti. Švy jsou dvojitě těsněny patentovanou technologií.

Oblek je dodáván v praktické tašce, součástí balení je kryt napouštěcího ventilu, vosk pro mazání suchého zip, zásyp a záplaty.

Doplňky:

  • Kapsičky na nůž, záložní lampu, nebo kompas, dále kapsa na mapu, nebo nízkoprofilová kapsa
  • Integrovaný nezávislý systém pro inflaci obleku umístěný na stehně (argon)
  • Připevněné suché rukavice a / nebo těsnící kruhy CHECK-UP
  • Standardní boty je možno nahradit ponožkami ze 4 mm komprimovaného neoprénu (použití s Tactical Trek Boots), nebo odlehčenou verzí bot – Tech Dry boots
  • Může být dodáno s oddělenou haubnou - připevnění pomocí zipu
  • Individuální úpravy obleku, možnost vyrobení obleku na míru
  • Typ ventilů a hadice může být vybrán podle budoucího použití

CE - typ schválení:

Heavy Light obleky jsou schválené podle CE normy v kategorii III, která je nejnáročnější kategorií.

Parametry
HEAVYLIGHTLADY_L

Parametry

Kapuce
integrovaná
Určení
dámské
Střih neoprénu
jednodílný
Tloušťka materiálu
1mm
Typ obleku
suchý
Materiál obleku
trilaminát
Umístění zipu
vpředu
Rukávové manžety
latex
Krční manžeta
latex
Hmotnost
4kg
10 dalších produktů ve stejné kategorii: