Všechny nejprodávanější produkty

Podvodní skútry

YAMAHA Skútr podvodní 350Li, YAMAHA divers.cz
  • YAMAHA Skútr podvodní 350Li, YAMAHA divers.cz

Skútr podvodní 350Li, YAMAHA

350LI
YAMAHA
Osobní podvodní skútr Yamaha 350Li je plně vybavený přístroj jak pro profesionály, tak i pro rekreační potápěče. Jde o alternativu ke skútru Seadoo RS2 (stejné parametry).
Počet


Bublinky

Pro podrobnosti o našem systému bublinek klikněte zde.

Nákupem tohoto produktu obdržíte 897 bublinek v hodnotě 897 Kč, které můžete použít na Váš další nákup.

Popis

Osobní podvodní skútr Yamaha 350Li je plně vybavený přístroj jak pro profesionály, tak i pro rekreační potápěče. Tento silný přístroj s 350W výkonu umožní brázdění podvodního prostředí s maximální rychlostí až 6 km/hod. Jednoduchá změna mezi 3 rychlostními stupni je základem pro přizpůsobení jízdy potřebám uživatele. Ať rychlý přesun k dalším cílům nebo pomalé zkoumání podvodního světa vám zajistí model Yamaha 350Li. Snadné vyladění vztlaku, vytvořené pro slanou vodu, umožní soustředit se na pozorování okolí a ne na obtížnou manipulaci se skútrem. 

Základní charakteristiky modelu 350Li:

- doba jízdy až 75 minut za předpokladu běžného použití (při plynulé plné rychlosti cca do 30 minut)

- dosažitelná hloubka až 40 m, nejvyšší rychlost až 6 km/h, tři rychlostní stupně

- indikátor stavu vybití baterie, používá vyspělou Lithium Ion baterii s možností výměny, lze variantně vybavit i baterií s výkonem 500W

- moderní systém ochrany proti zaplavení

- automatický systém vyrovnávání vztlaku

- hmotnost 8,6 kg včetně baterie

- rozměry výrobku: 319 x 300 x 610 mm

- skútr je doporučen pro uživatele ve věku 16 let a více

LI-ION baterie pro pohon skútru

Lithium iontové baterie jsou v současnosti nejvýkonnější opakovaně nabíjené baterie, které jsou k dispozici pro elektronické uživatelské výrobky. Bateriová technologie, použitá u podvodních skútrů Yamaha řady Li je stejná jako u dnešních elektroautomobilů a dodává výborný výkon, efektivitu a výdrž. Přístroje na Li-ion baterie poskytují vysoký poměrný výkon vzhledem ke hmotnosti ve srovnání s přístroji, pracujícími s Lead-Acid (olověnými) nebo Ni-MH bateriemi. Jejich výhoda je tedy zejména, že jsou lehčí a výkonnější než jiné typy nabíjecích baterií stejné velikosti. Li-ion baterie nejsou problémem pro leteckou dopravu. 

Další výhodou Li-ion baterií je, že nemají paměťový efekt (není tedy potřeba je zcela vybít před dalším nabíjením), značná část nabití zůstává v baterii i po delší době bez nabíjení (např. při skladování) a zvládnou mnoho (stovky) nabíjecích a vybíjecích cyklů.

Li-ion bateriový systém podvodních skútrů YAMAHA je kompaktní a lehký. Baterie lze snadno vyjmout pro vnější nabití nebo z důvodu výměny baterie. Li-ion baterie jsou ekologičtější variantou k jiným druhům baterií a mají dvojnásobnou životnost než běžné baterie. Nabíjecí doba je u těchto baterií také významně redukována. 

Parametry
350LI

Parametry

Max.hloubka
40m
Výdrž
75min
Rychlost
6km/hod
Délka nabíjení
5hod
Typ akumulátoru
Li-Ion
Počet rychlostí
3
Výkon
350W
Hmotnost
8.6kg

Specifické reference

ean13
4260532318004
10 dalších produktů ve stejné kategorii: