Všechny nejprodávanější produkty

Podvodní komunikace

OTS Komunikace BUDDY PHONE k celoobličejové masce Spectrum a Guardian divers.cz
  • OTS Komunikace BUDDY PHONE k celoobličejové masce Spectrum a Guardian divers.cz
  • OTS Komunikace BUDDY PHONE k celoobličejové masce Spectrum a Guardian divers.cz
  • OTS Komunikace BUDDY PHONE k celoobličejové masce Spectrum a Guardian divers.cz
  • OTS Komunikace BUDDY PHONE k celoobličejové masce Spectrum a Guardian divers.cz

Komunikace BUDDY PHONE k celoobličejové masce Spectrum a Guardian

MKIIBUDDYG
OTS
Potápěčský telefon Buddy Phone od OTS pro celoobličejovou masku OTS Guardian nebo Spectrum pro bezdrátovou komunikaci, komplet.
Počet


Bublinky

Pro podrobnosti o našem systému bublinek klikněte zde.

Nákupem tohoto produktu obdržíte 1113 bublinek v hodnotě 1113 Kč, které můžete použít na Váš další nákup.

Popis

Buddy Phone MK II-BUD-D2 je nejlepší a po technické stránce nejmodernější podvodní komunikátor na světě. Buddy Phone je miniaturní ultrazvukový vysílač/ přijímač, který umožňuje komunikaci mezi dvěma či více potápěči. Technologie digitálního zpracování signálu (DSP) zajistí zcela bezkonkurenční čistotu přenosu. Speciální digitální filtry v kombinaci s nejnovějším potápěčským mikrofonem v podstatě eliminují nežádoucí ruchy a hluk. Při použití kombinovaného vysílače a přijímače Aquacom je pak možná i komunikace mezi potápěčem a osobou na hladině.

Buddy Phone využívá metody „stiskni a mluv", která se ukázala jako nejspolehlivější metodou k aktivaci vysílače. Největší výhodou této metody v porovnání s hlasem aktivovaným systémem (VOX) je eliminace zpoždění mezi přenosem a příjmem, jenž může vést i ke ztrátě komunikace.

Buddy Phone se nosí na pravém uchu a je připevněn k řemínku masky. Potápěč slyší přes integrované sluchátko, které je zabudované v zadní části Buddy Phone. Inovativní digitální technologie pro potlačení šplouchání vody rozliší mezi hlukem a hlasem, který má aktivovat příjem zvuku - systém tedy funguje spolehlivě bez ohledu na míru hluku okolního prostředí. Tuto vyspělou technologii ocení především potápěči komunikující v blízkosti korálových útesů.

Všechny přístroje Buddy Phone přijímají komunikaci z vysílačů Buddy Phone, které pracují ve stejném pásmu a na stejné frekvenci. Buddy Phone SP-100D umožňuje komunikaci mezi potápěči a kýmkoliv na hladině.

Informace uváděné v této příručce platí i pro všechny ostatní dvoukanálové komunikační jednotky Buddy Phone (XT-100, MKII, OTS, Mantis, atd.).

Specifikace Buddy Phone :

Nominální dosah: 50 až 500 metrů, v závislosti na okolním hluku a specifických podmínkách

Typ přenosu: ultrazvukový přenos využívající horní pásmo (USB)

Přenosový výkon: 1 wattů (PEP)

Standardní frekvence: frekvence A (kanál 1): 32.768 kHz (USB)

frekvence B (kanál 4): 31.250 kHz (LSB)

Šířka audio pásma: 300 až 3000 Hz

Sluchátko: keramické

Mikrofon: ME-16R Hot-Mic (dynamický mikrofon)

Super Mic (standardní) - keramický mikrofon

Typ baterie: Alkalická 9-voltová baterie - typ 522, lithiová 9-voltová baterie Ultralife nebo 9-voltový článek z Li-polymeru iPowerUS (s možností dobíjení) - pro dobíjení je nutné použít nabíječku iPowerUS (DC9V-STL-CHARGER)

Maximální provozní hloubka: asi 40 metrů v mořské vodě

Komunikaci BUDDY PHONE D2 si lze u nás zapůjčit včetně celoobličejové masky Spectrum a naslouchátek RX 100 (ideální pro potápěčské školy, instruktory, či skupiny potápěčů). Díky setu jedné masky s komunikací a čtyřem naslouchátkům, může průvodce skupiny jednostranně komunikovat až se čtyřmi potápěči.

Podmínky viz. půjčovna 

Parametry
MKIIBUDDYG

Parametry

Hmotnost
0.5kg
10 dalších produktů ve stejné kategorii: