Všechny nejprodávanější produkty

Příslušenství

OMS Backplate komplet s popruhy ST divers.cz
  • OMS Backplate komplet s popruhy ST divers.cz

Backplate komplet s popruhy ST

BACKPLATESTPOPRUH
OMS
OMS® nyní nabízí 4 různé popruhové systémy s prohnutými D-kroužky pro snadnější zapínání karabin. Všechny popruhové systémy jsou vyvinuty pro použití jak s jednou lahví tak s dvojčetem.(volitelně s i bez adaptéru).
Počet


Bublinky

Pro podrobnosti o našem systému bublinek klikněte zde.

Nákupem tohoto produktu obdržíte 426 bublinek v hodnotě 426 Kč, které můžete použít na Váš další nákup.

Popis

Backplate komplet ST s popruhy

OMS® používá takové postupy, že veškeré otřepy po lisováni backplatů jsou velmi jemně a důsledně odhroceny, čímž je zabráněno jakémukoliv poškození popruhů. Všechny popruhové systémy jsou vyvinuty pro použití jak s jednou lahví tak s dvojčetem.(volitelně s i bez adaptéru)

  • Nyní jsou nabízeny 4 různé popruhové systémy s prohnutými D-kroužky pro snadnější zapínání karabin.
  • backplaty jsou k dispozici v provedení: hliník (1kg) nebo nerezová ocel (3 kg). Nově byly opatřeny dalšími výřezy pro protažení popruhů pro upínání jedné láhve, dvěma výřezy na připevnění mezinožního popruhu buď 2.5cm nebo 5cm a dolní tři díry pro šroub od dvojčete byly proříznuty v jednu drážku, čímž se vymezí případné nepřesnosti při montáži kruhů na láhve.
  • Kompletní backplate popruhový systém je vybaven 5cm popruhem a 5cm mezinožním popruhem, nebo popruh s jednou přezkou pro snadnější oblékání a svlékání, a Comfort Harness Systém™, který je standardně vybaven dvěma přezkami s nastavitelnou délkou popruhů a rameními podložkami. Dále je možnné doplnit volitelnou výbavou: chrániče popruhů a zádová podložka , která slouží i pro uložení bojky nebo vyzvedávacího vaku.

Popruh s jednou přezkou pro snadnější oblékání a svlékání. Včetně ocelového backplatu.

Parametry
BACKPLATESTPOPRUH

Parametry

Hmotnost
3kg
10 dalších produktů ve stejné kategorii:

Kód: FLY21HWING_PEVNE-KOLINKO,-INFL-40CM

Značka: FLY

Křídlo FLY 21H - duše

Křídlo FLY 21H Wing je určené pro ponory s dvojčetem o maximálním objemu 2x18 l. Lze jej doplnit komfortním postrojem FLY Comfort Harness nebo technickým postrojem FLY DIR Harness.

Cena 9 690 Kč
Zobrazit
Není skladem, dodání do 5 dnů